Restauranter i Patong Beach

Patong Beach er alt andet en kedeligt. Sammen med et pulserende natteliv finder du i Paton også Phukets største udvalg af restauranter.

I Patong kan du stort set finde al slags mad og det til priser der er langt bedre end i Danmark. Blandt de mange gode restauranter i Patong Beach er der et par steder som vi synes fortjener en anbefaling.

Rundetårn Le Fondue House

Som navnet antyder, er restaurantens specialitet fondue med lækre saucer. Her finder du også retter fra det danske køkken med tilhørende drikkevarer.
Prisniveau: mellem.

Buffalo Steakhouse

Et godt måltid består af en australsk bøf med kartoffelgratin og som afslutning chokoladekage med vaniljeis. Her finder du skandinaviske, thailandske og internationale retter. Buffalo Steakhouse findes i Kamala, Patong, Karon og Kata Beach.
Prisniveau: højt.

Natmarkedet

Får du lyst til en både billig og anderledes middag, skal du begive dig op til natmarkedet på Thanon Raja Uthit. Her kan du hurtigt sammensætte din egen spændende middag fra forret til dessert. Skuespillet indgår i prisen. Prisniveau: lavt.

Patong BierGarden

Velsmagende østrigsk og international hverdagsmad. Rigtig hyggelige omgivelser i denne restaurant med have. Hvad siger du til friskfanget barracuda! Det er blot en af de mange herlige fiskeretter. Gå heller ikke glip af de saftige bøffer.
Prisniveau: højt.

Ricos

Her serveres nogle af de bedste pizzaer i Patong, Bangtao Beach og Kata Beach i hyggelige omgivelser. På menukortet finder du også et udvalg af svensk og international mad. Fiske- og skaldyrsretten er et godt tip. Prisniveau: højt.

Navrang Mahal

Har du lyst til at prøve en anderledes restaurant? Så skal du prøve denne indiske restaurant, som har et stort udvalg af de klassiske retter med curry og hvidløg.
Prisniveau: mellem.

Midnight Sun

Finsk restaurant med masser af gode retter. Serverer finsk, thailandsk og international mad. Findes i Patong og Kata Beach.
Prisniveau: mellem. 

Frugt

Mango, papaja, mangosten, rambutan, litchi, ananas, banan og mange flere. Listen er lang, og man kan desværre ikke nå at smage dem alle. Den nemmeste måde at lære dem bedre at kende på er at bestille en frugttallerken på en restaurant. Så får man ananas og banan og måske vandmelon eller papaja. De øvrige frugter finder man i frugtboder og butikker eller hos de omkringvandrende frugtsælgere, når det er sæson. Hvis du er usikker på, hvordan de skal spises, kan du altid spørge sælgeren. Friskskrællet frugt er altid sikkert, hvis du er bange for at få dårlig mave, og det er desuden en lækker måde at opretholde væskebalancen på. I Patong møder man indimellem omkringvandrende frugtsælgere. Varerne opbevares i en lille glasmontre på en vogn, og man peger på det, man vil have. Det er mindst lige så spændende at betragte sælgernes fingerfærdigheder, når de skræller og deler frugten, som det er at prøve de lækre frugter.