Restauranter i Kamala Beach

Der findes mange spisesteder i Kamala Beach som tilbyder dejlig mad til fornuftige priser, men hvis man stiller større krav til madlavningen kan vi anbefale at besøge en af de gode restauranter.

Salt & Pepper

Svenskejet restaurant, som ligger på hovedgaden i centrum af Kamala. Her serveres både internationale og thailandske retter.

Deng’s

Lille, svenskejet restaurant med afslappet atmosfære nede på stranden.
Prisniveau: mellem

Plum Fine Dining

Plum Fine Dining lokker med lækre, økologiske retter med inspiration fra Middelhavet. Restauranten ligger på hotel Cape Sienna med en fantastisk udsigt i den sydlige del af Kamala.
Prisniveau: højt

Vanilla Sky

Nyd en herlig cocktail sammen med lidt tapas samt udsigten over Phuket, hvor du sidder 50 meter over havet. Ligger på hotel Cape Sienna ligesom Plum Fine Dining. Hver fredag har restauranten “spis så meget du har lyst til” af tapas for 990 baht inkl. to glas vin.
Prisniveau: højt

Catch Beach Club

Får du lyst til barbecue eller fisk og skaldyr, skal du prøve Catch Beach Club nede på stranden med en stor terrassebar. Ligger neden for Twinpalms Phuket Resort direkte på Surin Beach. Barbecue på stranden hver tirsdag og fredag, som starter ved solnedgang. Fisk, skaldyr, lam, bøffer, kylling og meget mere.
Prisniveau: højt

Ska Bar & Restaurant

Enkel men god thairestaurant med herlig beliggenhed i den sydlige ende af Kata Yai-stranden. Her kan du slukke tørsten med en kold drink til tonerne af skøn reggaemusik, inden du spiser i den tilstødende restaurant.
Prisniveau: mellem

Kata Beach Resort

Får du lyst til en rigtig god pizza, kan vi anbefale restauranten på hotel Kata Beach Resort, som ligger på den sydlige del af Kata Yai-stranden. På terrassen er der borde med herlig udsigt over havet, og du behøver ikke bo på hotellet for at kunne nyde deres fantastiske pizzaer.
Prisniveau: højt

Pla Restaurant & Seafood

Trendy restaurant midt på stranden. Her kan du nyde en herlig middag med tæerne i sandet. Restauranten tilbyder internationale og thailandske retter.
Prisniveau: højt