Khao Lak Thailand

Khao Lak består af to områder; Bang La On og Bang Niang. De ligger efter hinanden, og Bang La On kan siges at være den mest turistvenlige, mens Bang Niang har et mere lokalt præg. Her er masser af restauranter med god mad af høj kvalitet.

Øst for Khao Lak ligger det naturbeskyttede område Khao Sok, som er regnskoven i distriktet Phang Nga. Her kan man blandt meget andet opleve fantastisk elefantridning. Vest for Khao Laks gader findes der masser af strande, hvoraf mange er meget fine. Khao Lak ligger også nær havnen i Taplamu, hvorfra bådene afgår til de verdensberømte Similan Islands.

Khao Lak – et paradis på jord

Der er mange, der synes, at Khao Lak er et paradis på jord. Med de lange strande mod vest og den frodige regnskov mod øst er det let at blive begejstret for dette sted. Khao Lak er så afgjort det roligste ferierejsemål på Phuket, og måske også det sted hvor man bedst kan opleve det virkelige Thailand. Her er flere gode restauranter på hovedgaden, flere af dem med en fin udsigt hvis du vil nyde middagen sammen med en spektakulær solnedgang.

Khao Lak kan måske være lidt for roligt for visse, men for andre er det et perfekt sted at slappe af nogle uger i varmen. Her er altid god plads på stranden, og du kan altid tage på herlige gåture langs vandet eller ad de små veje.