Kamala Beach

Stranden i Kamala er ret lang, mere end en kilometer, og det føles naturligt at inddele den i tre dele; den nordlige, den midterste og den sydlige del.

Starter man i den nordlige ende, så starter man også i den roligste ende. Her er der egentlig kun et lejlighedshotel, og det er først og fremmest dets gæster, som bader her. Stranden er både bred og lavvandet, og der hvor den møder land, vokser der træer, som giver dejlig skygge.

Kamala Beach – en skøn kombination af ro og service

Uden at være støjende som f.eks. Patong kan Kamala tilbyde en service, som inkluderer det meste. Måske er det derfor, rejsemålet er så populært blandt børnefamilier. For faktum er, at jo længere nordpå man kommer på stranden, desto flere børn og forældre ser man.

Strandens nordlige ende er den roligste med kun få hoteller og god plads på stranden. I strandens sydlige ende ligger selve byen Kamala. Den er ikke stor og heller ikke særlig livlig, men her findes alligevel et par restauranter og en café eller to.

Selve stranden

Stranden i Kamala er knap to kilometer lang. Sandet varierer i kvalitet men er for det meste finkornet og kan blive meget varmt i solen. Medbring sandaler eller spadsér langs vandet, hvis du har tænkt dig at udforske stranden i hele dens længde.

I den nordlige og sydlige ende af stranden findes der begrænset udlejning af liggestole og parasoller for 100-150 baht pr. person pr. dag afhængig af beliggenheden.

Snorkelmulighederne hører ikke blandt de bedste. Lavvandede sandstrande er sjældent særlig egnede til snorkling, heller ikke Kamala Beach. Forsøg ved klipperne i den nordlige ende.