Golf i Phuket

Hvorfor ikke benytte lejligheden til at spille golf på nogle af verdens smukkeste golfbaner? Uanset om du er nybegynder eller en rutineret spiller, så byder Phuket på udfordringer, samtidig med at du oplever landets fantastiske natur på tæt hold. På selve Phuket og i nærheden af Phuket findes der fem baner:

Phuket Golf and Country Club

En perfekt bane for dig, der er en middelgod spiller og vil have udfordringer på en krævende bane. Den er meget varieret med mange damme, og hvert hul er forskelligt. Frodige fairways omgiver to søer, og undervejs på de 18 huller passerer du både skov og åben, bakket terræn. Banen ligger i Kathu-distriktet ca. 15 minutters kørsel fra Patong.

Loch Palm

En fin, let og behagelig bane med brede fairways. Banen omgiver Crystal Lake, og her får du chancen for at teste dine færdigheder, da det gælder om at komme over alle dammene. Banen ligger i Kathu-distriktet ca. 15 minutters kørsel fra Patong.

Banyan Tree Club

En ret let bane med brede fairways og få damme. Hullerne er ikke specielt krævende, og udsigten over Andamansøen er vidunderlig. Banen ligger i retning mod lufthavnen ved Bangtao Beach ca. 35 minutters kørsel fra Patong.

Blue Canyon Country Club

En god bane, som har arrangeret flere store golfturneringer. Bl.a. har Tiger Woods vundet her! Det kan være svært at få starttid her, så reservér gerne flere dage i forvejen. Banen ligger på den nordlige del af Phuket ved lufthavnen.

Thai Muang Beach Golf

En eksklusiv bane beliggende på fastlandet i Phang Nga- provinsen.

Øvrigt

På alle baner kan man leje golfkøller, trolley og sko. Caddie og drikkepenge til caddien er obligatorisk.

Billede: Michael Khor